11 January 2015

Ruh Menulis, Datanglahhhh!

Macam menyeru apa je dah.

Hari ni saja try test bukak blogspot yang selama ni dibiarkan begitu saja. Tak sangka berdebar-debar isi email dan password, semata-mata sebab bukak blog ni.

Hanya Allah je la tahu betapa aku rindu nak tulis macam dulu.

Lately ni aku banyak je idea nak menulis, walaupun aku tau aku patut tulis seminar Internal Medicine under topic of Chest Pain - subtopic Cardiovascular. End round General Medicine ni pun tak sampai seminggu dah. Tapi ntah kenapa perasaan nak menulis dalam blog tu membuak-buak, padahal bukan ada isi sangat pun.

Dan aku tau sebab takde orang yang baca blog ni lagi. Tu yang rasa macam nak membebel sorang-sorang tuuuu. Hahaa.

Esok kelas and i need to sleep now.

Till then.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali