05 August 2011

Reunion & Gathering a.k.a Iftar 5 Firdaus 2009

Hot news! Hot news!

Ehem.

Assalamualaikum w.b.t

Jemputan Ke Majlis Reunion a.k.a Iftar Pelajar 5 Firdaus 2009 Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Hisamuddin

Semoga korang semua berada di bawah lembayung rahmat Allah dan sihat-sihat belaka. Btw, aku saje kasi tajuk gempak-gempak. HAHA ada salah 2 orang daripada classmate kita bagitau, Cik Puan Che Azwira kita yang comel itu telah menurunkan amanat bahawa kita semua disuruh berbincang untuk mengaturkan satu reunion.

Butir-butirnya adalah seperti berikut :

  • Tarikh : 19 Ogos 2011 / 19 Ramadhan 1432
  • Hari : Jumaat
  • Tempat : Restoran Depan Masjid (?)
  • Masa : Asar sampai Tarawih

Okey, sebenarnya details tu yang teacher bagi. Teacher suruh kita bincang, lagipun ramai yang nak further study kan lepas raya ni. Teacher pun dah rindu sangat nak jumpa kita semua. Korang pun taknak jumpa aku ke? Hehehe



Lupa nak cakap, teacher cakap buat kat restoran depan Masjid Tok Dagang (betul kan?) tu sebab nanti kalau nak solat, tarawih terus senang. Kalau ada cadangan lain sila kemukakan. Nanti aku hantar invitation cun punya~ haha

Hope korang boleh bagi kerjasama. Nanti tetapkan satu tarikh (esok ke lusa ke) korang pakat la bukak YM ramai-ramai buat conference. Eh, YM apa kelas, Skype la best. Haha Kepada ex-monitor, encik Jijot, anda kena mengetuai diskusi ini. 

Wajib!

Sekian, harap maklum.

Disediakan oleh,
Zida
Tuan Empunya Blog Ini.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

2 comments:

  1. sape yg nk jumpe hang zida? kui3... xixi tanak..:p

    ReplyDelete
  2. @xixi

    kejam gila ang xixi!!!! ahh tengok la nanti. hahahah :P

    ReplyDelete