09 August 2010

Hosting Ku Sebenarnya Ada Masalah


Haiiii dah lama tak bukak belog kaler hitam pink ni. Muahahahah rindu tak? Rindu tak? Tetiba terasa macam menggedik pulak bila guna domain blogspot ni.  Sorry lahh you guys. Ntah apa problem ntah dengan server tu. Tensen je bila tiba-tiba tak dapat bukak. Ni yang rasa macam nak go on guna blogspot je terus. Tapi tetap tak boleh. Membazir. Ingat dapat domain hosting tu free-free ke ha??

Ni la padah nya kalau tak reti nak handle domain dan hosting yang ada problem. Muaahhhaha bagus jugak. Dah lama tak guna blogspot. Guna domain sendiri rasa dah dewasa sangat walaupun aku ni kecik lagi. HAHAH perasan dah besar. Yelahhh kalau dulu guna blogspot, my readers kalangan kawan-kawan sebaya je. Orang tua-tua macam kak Yan ke, Bro Aie ke, Cik Min ke, mana la dorang nak jejak blog kuno macam ni.

Tapi sebenarnya guna domain sendiri memang sangat menguntungkan dan memberikan pulangan yang besar. Kalau tak percaya, cuba tanya orang-orang hebat kat atas tu. Sebab ekceli guna Wordpress memang lagi senang. Gadjet widget pun macam-macam boleh letak (bajet blogspot macam tak boleh pulak). Duit berganda-ganda jugak naek. Heheh

Tengok! Kalau kat sini memang asyik rasa nak membebel je panjang-panjang. Sorry guys. Dah. Babai.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali