10 March 2010

Sebelas Mac - Esok Adalah Hari Tersebut !



Di kesempatan ini, sebelum menjelmanya hari Khamis yang bertarikh 11 Mac 2010, saya selaku calon Sijil Pelajaran Malaysia 2009 berangka giliran BA138A035 ingin mengucapkan selamat mengambil slip keputusan SPM esok buat semua calon-calon yang menduduki peperiksaan ini pada tahun lepas. 


Ingatlah, kita telah berusaha bersungguh-sungguh, dah berdoa, dah solat hajat, dah tawakkal, dah berserah diri pada Allah. So, apa jua keputusan yang kita terima esok, sila lah terima dengan hati yang terbuka dan ikhlas. Redha dengan semua yang kita terima. Sebab tak semua yang kita inginkan itu adalah baik untuk kita. Allah telah terlebih dahulu merancang untuk kita.

Kepada kakak-kakak dan abang-abang di luar sana, doakan kejayaan kami ye. Semoga kami dapat meneruskan kehidupan dan menjadi rakyat Malaysia yang berguna buat negara. Kepada adik-adik, sila teruskan berusaha.

Siapa-siapa yang rasa macam agak kecuakan dan gementar, sila lawati blog Hilal Asyraf. Insya-Allah kurang rasa yang tidak enak itu.

So, best of luck. Kongsi-kongsi la story nanti :) 

ps. post yang agak skema. hehe

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

13 comments:

  1. thanks u guys. haha. hope so la kan.
    :)

    ReplyDelete
  2. wish all of us the best! ^,^

    ReplyDelete
  3. semuga peroleh yg terbaek cik zida!!!!

    all da best!!


    btw, nice header.. vely nice!

    ReplyDelete
  4. nawal! aku cuak kebebeh ni!!

    ReplyDelete
  5. zid
    suddenly it turns to pink
    haha
    bz erk ko smpai dalama x update blog

    ReplyDelete
  6. akim ; apekah kejian yg dimaksudkan ngko? hahahahahahaha


    aliya ; hehe. bz gile
    tau2 aku da tuka layout.
    hehehe
    :)

    ReplyDelete
  7. gud luck cik zida..
    jgn lpe post result kat blog yerk.

    ReplyDelete
  8. finaz!
    wahh aku rindu kau doe.
    haha
    amboii pepagi da on9.
    hihi
    insya-allah kalau my result tak terok.
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  9. zida!!!
    good luck to u dear

    siyes aku cuak
    -.-'

    layout lawa
    aku suke
    ^^

    ReplyDelete