17 February 2010

Kalau tak sepakat, macam mana nak melekat?

Tak sepakat tak melekat ?

Oke, tak ada pape pun yang melekat terlekat. Haha. Saje letak tajuk posting macam tu [konon menarik la. Poyo je lebih macam Jun Pyo with his stupid curly hair tu~] Sudah. Back to the topic. You guys kata nak reunion kan? Alahai. Macam mana la program tu nak jalan kalau masing2 tak bagi full support and sokong and bagi kerjasama betul-betul. Lagu Wonderpet tau pulak nyanyi.

"Apa yang penting ? KERJASAMA !!" 
@
"What's gonna work ? TEAMWORK!!"


Posting ni special aku buat untuk bebudak mantan SAMSMEL 2005-2007 dan seangkatannya. Please sebut nama sekolahku tu betul-betul. Jangan memandai nak tambah kat belakang tu, aku tau orang selalu ejek nama sekolah aku ni. Tak pe. Tak pe. Sape ejek nama sekolah ni, tiap-tiap malam kene diarrhea. CIRIT BIRIT lahh. Serve your right !! Haha

Aku ni asek merepek je. Oke oke. Straight to the point, no belok2. Ni senarai cadangan untuk reunion yang bakal diadakan nanti. Sila baca dan decide, oke? Pada siapa2 yang bukan seAlumni dengan aku, sila bagi cadangan menarik ye? ^__-


First choice - Round somewhere for one day :

Cost yang tinggi dan kita hanya boleh main main dan main sahaja.


Genting Highland Theme Park


Cosmoworld Times Square


Second choice - Camping for three days and two nights ;

spend the money for three days, tak membazir, berbaloi-baloi, a lot of activities boleh buat, can spend more time


Taman Negara Pahang 

Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat

Nur Bukit Unggul, Jenderam Hilir

Nur Sungai Merab, Kajang

Setelah dilihat dan diteliti, aku tak boleh nak decide dan buat keputusan sorang2 tanpa korang. Sila berfikir dan tolong selesaikan masalah ini. Korang yang sememangnya SAMSMEL, sila bagi kerjasama. Kalau nak jumpa, kena la plan betul-betul. Nanti haru je tak dapat jumpa. 
So kalau dah sepakat, dapat melekat!!

Hehe. Reunion ini mungkin diadakan pada 16 Mac 2010, iaitu sehari selepas keputusan SPM diumumkan. OMG! 


"Tempat mana paling sesuai nak buat reunion - sekitar 100 orang, boleh buat a lot of activities, mengambil kos yang tak terlalu tinggi, tidak terlalu jauh dari KL dan menarik?"


Sila bagi idea ye. Tempat lain pun takpe. Terima kasih 

:)


Ps. Weh, korunk, jom meeting SEMULA ;  this Saturday kat Alamanda pukul 10 pagi. Please contact Pak Cik Pengerusi, Aiman. Die da tuka no phone baru tau.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

15 comments:

  1. apa nama penuh sekolah tu?? xde idea pun nk tmbh per sbb xtau sek apa..hehe

    ReplyDelete
  2. ohh. hahaa
    sekolah agama men. sungai merab luar
    :)

    ReplyDelete
  3. bagus bagus! ni ketua yg berkaliber nih :)

    ReplyDelete
  4. cik nawal, aku bukan ketua lahh. haha
    saje tolong pakcik ketua tuhh.
    keh2

    ReplyDelete
  5. wallaweyhh. Betul. Komitmen itu sangat penting. Bagi aku kan, kita buat kem la. Lagi lama. Leh enjoy ramai-ramai lama-lama kan kan. Haha
    :)
    Rindu giler kau!

    ReplyDelete
  6. sapekah pulak yg bernama takde name ni?
    muahahaha.
    mmg la, tp sume pndg ringan je.
    kang tak jd, ckp nak jumpe la, jom kua la.
    haila..~
    =='

    ReplyDelete
  7. aku x kesah! janji smua ikot, tp, cm bdebar lak klu 3 hr 2 mlm.huhu.

    ReplyDelete
  8. ngee~
    apesal ko bedebar pulak?
    haha
    best pe..
    ishh
    kalo la dpt pegi taman negara. bestttt

    ReplyDelete
  9. weit, yang xtahan tu lepas kluar result.
    cuak seyh,,
    ohh~
    jom bincang
    jom bincang

    ReplyDelete
  10. pergh tmn ngra~
    best tapi duetnya pun best jugakk.huhu
    cancel la yg tu

    result ak dgr 25 feb.xtaula yg mn satu

    ReplyDelete
  11. ko nk wt pe kt tmn ngr?
    tmn ngr bukn tmpt ade binatang n pokok ke?

    ReplyDelete
  12. khalies ; haha, tayahh. mahal siiott.

    mye ; tmpat tu best camping wohh ;)

    ReplyDelete
  13. ko da dpt lom hotel murah??
    hakhakhak

    ReplyDelete
  14. wohhh.
    aku da dapat..
    haahah
    first world hotel..
    murah seeyhh..
    RM145 je satu malam.
    ko whatt.
    hotel yg kaler wane-wani tuhh..
    heehehe

    ReplyDelete