28 December 2009

New Look

Salam.

Hey there! The New Year will coming soon - it just around the corner, just 3 days lagi. Because of that, I am proud to change my blog's looking. Yeah, tahun pun dah nak baru, azam pun mestilah baru. Sebenarnya aku berazam nak publish my story or write here with English language. I knew it, my English is soooo damn bad. Agghhh!! Sebab tu, kalau boleh aku nak mintak tunjuk ajar dari korang semua.


I want to improve my english!


Please support me, keyh?? =) haha. Sometime I feel that I am not supposed to speake or write or talking in that kinda language. You see. That was so terrible. Broken betul! Segan jugak dengan Ihsan, Naqib, Izzah, Sumayyah. Aku respect gila dengan diorang ni. Bila la nak jadi macam tu?

Okey, stop it! Aku punya blog ni sebenarnya under construction lagi. Tak siap sepenuhnya lagi. Err, sape2 yang terel tu tolong ajar aku something. Please please please.



Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

7 comments:

  1. Don't worry Kak Zieda,
    I'll be here to support you!=)
    (besides, this is nawarah from dorm G!!)

    ReplyDelete
  2. lol.
    haha
    err.which nawarah ek?
    alamak. forgotten. yelah. akak pon skola kat c2 kejap je mase 2008
    ;)

    ReplyDelete
  3. da lawa la blog kamu..
    cuma kena make up sikit..
    hehe :)

    ReplyDelete
  4. yg penah sekolah abim gak tu, ingat x?? yg penah tido sekatil ngan kak zida maser blackout kat asrama samsmel dulu tu... takkan x ingat kot, uuuu...

    ReplyDelete
  5. @yana
    tulah. ingat nak soh yana ajar la pape yg best.
    hehe.
    i always sokong u lah yana~!
    ;)

    @nawarah
    hoho. seyesly, ta ingat!!
    waaa..
    nak gmba? hehe

    ReplyDelete
  6. go go zida!
    hehe
    tp jgn berabuk sgt english
    tak pham..ngee~

    ReplyDelete
  7. hehe. insya-allah. i'll try my best. agak2 terok sgt tegur2 la yek
    ;)

    ReplyDelete