10 December 2009

Sila Sabar Ye ?


PENGUMUMAN !
Sijil Pelajaran Malaysia masih lagi dijalankan
Cik empunya blog ini bakal mengahadapi 4 kertas l
agi bagi subjek BAHASA ARAB TINGGI & PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIYAH.
Jadi, doakan kejayaan beliau ~!

TERIMA KASIH

_________________________________________





Salam.

Wah ! Lama betul aku x mengupdate blog yang satu2nya ku miliki ini. Haha al-maklum. SPM~ Sekarang ni pun still not finish yet. I've to face 4 more papers, yeah, that's BAT and PSI. Hope senang la ea~

 
Just wanna to share about this kinda examination. Actually, xde la sesusah mana but if kalau tak baca buku, comfirmly ler tak boleh jalan. Alhamdulillah.. Sepanjang 20 papers for 9 subjects that already finish, just ADDITIONAL MATHEMATICS yang paling bunkrek~! Ntah tahap petala ke berapa susah Add Math tue. Paper 1 dah elok senyum melebar jawab, masuk je Paper 2, dush!! Kitorang semua hanya berdoa dan berserah pada Ilahi semoga graf utk this subject will drop! Hehe -_-

Okeh. Nak dropping down sekejap je. After finished all the papers, aku ceghita la panjang2. Esok nak pegi Maktab Rendah Sungai Merab (hehe) aku, Atikah, Izzah & Azhani nak dating dengan Cikgu Yusmahida yang terchenta di samping mengusha new looking + new environment skola comel itu. Nanti aku jot down some photo okeyh??

Nite.
ps. congrates Mila, Abel, and others yang dah finish!

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

6 comments:

  1. sakit ati btol aku
    bukak2 sekola laen da habes awal
    patutnya subjek agama awal2 la
    haha

    ReplyDelete
  2. @kak lyla
    haha.
    gud luck to me~!
    tnxx =P

    @akiem
    eh, ko amek agama ea??
    tau xpe!

    @luvsolehah.
    tnxx sis
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam Zida

    whaa.. sorry ouh lame da ak x jenguk blogmu ini..
    maseh tetap cute cam dulu..

    anyway..
    semoga berjaya yea Zida!
    May Allah bless you ^^

    ReplyDelete
  4. huhu.
    doakan eyh?

    ps. tula. lame x tuka2 stori.
    hehe..

    =P

    ReplyDelete