17 December 2009

Alhamdulillah , Thank God


Salam.
Wah wah. SPM had passed away la. Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi kerana limpah dan kurianya Sijil Pelajaran Malaysia tersebut telah berlalu dan berakhir dengan baik sekali [da macam speech pulak~] Zaman sekolah pun dah habis. Adeh. Sedih la pulak. Serious, lepas ni dah...
. tak pegi sekolah
. tak pakai baju uniform
. tak dengar cikgu bebel2
. tak makan mi kari Cik Kam
. tak rayau2 macam kutu
. tak masok toilet masa rehat sampai dapat gelaran 'MuTan'
. tak usha2 _ _ _ _ eheheh =P
. tak online kat lab comp
. tak kena marah dgn cikgu
. tak lepak kat Quartes Warden
. tak fly, tak bawak barang haram, tak segala2nya lah!

 
Ni pun baru je balik. Tadi pulang buku teks. Macam biasa aku mesti terlibat. Nama pun pengerusi kelab. Haha mula2 best. Dah pukul 1 tu, aku kena balik. Sian kat cikgu Ellea. Aku still x dapat tolong die. Sorry yea...

 
Semalam besh~! Abes paper PSI kitorang kuar g Shah Alam. Pegi PKNS, SACC Mall, PAS. Ta de keje. Budak2 laen termasuk KISASian lepak kat JJ Bukit Tinggi. Haha merayau tak tentu arah, teman Amalina beli handphone, makan2, snap2, shopping~! Mega sale. Nak balik, kena tipun dengan Pain pulak. Gebang - dorang cakap cikgu Sabariah mengamuk kat hostel. Haha siot je, Cikgu datang pukul 11 malam.


Owh. Malam tadi ada gathering for the last time~!! Kitorang wat BBQ. Aspura pun tapi tak de la gabung. Masing2 wat kat lorong belakang asrama. Leh nampak la Aspura punya. Memang gempak~!! Berkilo2 ayam, daging kambing, ikan, & kerang kitorang bakar. Stat lepas isyak sampai pukul 12. Masa tu la Aspura pakat bakar mercun. Berdentam-dentum. Cikgu memang tak boley nak buat ape dah. Geleng je~Tepat pukul 1.01 pagi, lepas abes je mandi dengan solat Isyak, 'dorm model kuh' a.k.a C1:1 melantak Pizza Hut yang dah tak panas. Bantai je la. Pizza Masala dengan Chicken Hawaii? Ntah. Ape ke nama ntah. Then, terus buat sesi 'malam berinai'. Kes tak de kije. Tengoklah dorang ni...

Wah~! I'll miss all this sangat2 la!

"Di sini jua memori tercipta...
walau seketika terjalin kasih kita...
Mungkin di sini kita kan terpisah...
Kenangan bersama tiada ku lupa..."

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

11 comments:

  1. bestnya memori mlm last kt asrama awk..
    spm da hbis
    hepi unt jgk.

    ReplyDelete
  2. yeah.
    alhamdulillah,
    ni semua akan menjadi memori yg x kan dilupakan
    ;)

    ReplyDelete
  3. wahaaa..best giller..aku mlm x gi..uwaa:(

    ReplyDelete
  4. haha...
    best2...
    abis arr asrama samth tue korng wat party mlm tue...

    ReplyDelete
  5. OOO MEREWANG G SHAH ALAM EKK???sweet gle tcer ika kite tuh!

    ReplyDelete
  6. miira ke tuh??
    haha.
    wey. tcher ira lah.
    ish. tu pon salah.
    ape da..

    =P

    ReplyDelete
  7. spm dah habis. best best best. tp sedih. teringat dulu masa nak balik rumah after spm nangis dalam kereta sepanjang2 20km nak ke rumah. huhu

    ReplyDelete
  8. tau ponn,, aku rindu mao skola~!!!

    ReplyDelete
  9. wah...sronok la dh abis SPM...sye ni bru abis PMR...huhuhu...lame lg nk kene tunggu

    ReplyDelete