04 July 2009

Kesibukan. Amal Islami. Hari Guru


fikiran bercelaru - bila mau start study secara serious ? 

what's going now? haha. aku tersangatlah malas nak belajar sekarang ini. hoi! hang pk hang da pandai? result mid year down giler~ ta pena aku dpt below 5A. amek ko! 3A je aku dapat. sedih giler. padan muka sendiri. asyik maen je. asyik sibuk je. asyik pk benda2 x berpekdah je. asyik itu. asyik ini. sendiri mau ingat.

semalam amek result. nasib baek umi x marah, just cakap itu, cakap ini. EMAK; biasa lah. aku anak sulung, nak SPM lagi. aduh. umi,dina,syud 5A/6A; azrul 7A kalo x silap. arep 8A. hebat sunggo budak ini. ZIDA, STUDY LAH!!!

  26-27 Jun 2009


secara haram aku dapat kebenaran oleh Ustaz Suhaimi, Ustazah Shamsiah dan Ustazah Zaiton untuk ikut budak2 ni pegi Program Kemahiran Amal Islami Peringkat Negeri Selangor kat SAMT Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Batu 38 Sabak Bernam walaupun time tu aku hampir bergaduh dgn teacher Sue. adoyai~ mesti teacher ckp; ni kali ke-2 aku wat hal sori ye cikgu! janji aku dapat pegi sekolah tu, jumpa kawan2 lama, jumpa member kursus, dapat amek gmba utk majalah nanti!

Marhaban - Naib Johan Debat BI - Naib JohanDebat BM - KetigaForum - Ketiga  
sorry arep, mar,zaim - korg punye pic aku x amek. xjumpe lah~ on the way balik Klang, kitorang singgah kat Sungai Besar; shopping, makan KFC, jejalan. haha dalam bas best, budak laki bising giler termasuk si Ihsan dgn Arif tue. Keco giler. Papepon, sume ni kenangan yang tak akan aku lupe kan. haha nak bunga2 lak ayat~ 
  
17 Jun 2009 
Sambutan Hari Guru + Hari Pekerja Peringkat Sekolah~ waa. Sangat Best! MPA yang design and kemas dewan tu sampai pkul 3 pagi. haha semata doh! Pengetua, cikgu2 puji lawa. Bangga la kejap. Congratulation kepada semua MPA coz bertungkus-lumus menyiapkan dewan al-Bukhari itu. Wat keje dgn korg sume best giler! 
  
Selamat Hari Guru, cikgu! Sangat sedih, cikgu Azwira kesayanganku itu berkursus pulak~ adoyai. nanti aku upload pic MPA wat keje ek. gila2 saje ;) 
 

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

4 comments:

  1. relax2... ktenya mid year pun 3A je..
    xpe,sbar2 la kte study tuk SPM ek...

    ReplyDelete
  2. insya-Allah..
    SPM nanti ko akan dpt result yg cemerlang..~~

    ReplyDelete
  3. sama la kita 3a je
    haha
    xpe2
    ada masa lagi ni
    yoshhh! semangat2!!

    ReplyDelete
  4. @finaz
    btol tue. alhamdulillah mase up3 ni naek sket.

    @miss yana
    insya-allah. doakan!

    @akim
    semangat!
    haha

    doakan kejayaan kte bersama ok?

    ReplyDelete