19 July 2009

Pertandingan Azan dan Bakal Majalah Sekolah

 
Morning to all bloggers, followers, readers, friends, myspacers, friendsters, facebookers, and who ever yang reading this blog. Now is 12.33 am. Thanks coz sudi membaca - even just drop by and jot some word for me - dah cukup menggembirakan hati dan mata aku yang sedang melihat skrin lappy yang semakin hari semakin slow. 

Mata ini masih tidak mengantuk, masih mampu bertahan - maklumlah bukan selalu dapat on9. Pagi2 dah kena study "Trial SPM jatuh pada 7 September 2009" Kena struggle! Kena study smart! Don't be lazy larh! Aku ni nasihat je orang - er, adik aku tu - supaya study, SMA lagi dekat - tapi aku yang kuat tido, kuat makan, kuat on9. ish ape nih? Dah la. Malam ni toksah dok pikir benda2 tu semua. Story lain lah.
   
Hah! Sabtu lepas, sekolah aku jadi tuan rumah untuk Pertandingan Azan Peringkat Negeri Selangor ; anjuran Selangor.fm pergh~sape juara, suara dye akan diperdengarkan kat radio/tv. Wakil SAMT Hisamuddin tak lain x bukan Nasrin, Fauzan, Nadzif, Asyraf dgn sorang budak form 1 [xknal lah]. Sedap gile sore Ayie! Aku dengar dari aspuri je la sbb girls xleh nyebok kat musolla. SAMSMEL hantar Ismail dgn ??. Farid pun ade. And the winner is ...

Wakil ZON 1 = Nasrin Azri b. Ismam 

Dah agak da surely budak sorang ni menang, Suara dye tersangatlah best! Congrates Ayie! Insya-Allah final 15 Ogos 2009 nanti [ceh, 17 Ogos dye trial pulak~ ] Alah, dye pandai. Boleh buat punya~ 

 
Yang 2 orang mamat ni kawan aku kat SAM Sg. Merab Luar dulu. Derang pun masuk pertandingan azan tu. Okeh! Sekarang ni Sidang Redaksi Al-Munir 2009 sedang bertungkus-lumus menyiapkan segala macam kerja yang perlu disetelkan. Atas kuasa veto aku sebagai Ketua Editor, semua kerja, print-out, softcopy perlulah disubmit selewat2nya akhir bulan Julai ni. Aku nak start edit lah wei. Before school holiday Ogos nanti, sume da settle.

 
Ni la hasil keje designer al-Munir - Naqib Ahmad Alawi - tapi ni blom comfirm lagi sebab dye kena wat 3 design untuk cover majalah tue. Chaiyok Naqib! Aku tao ko bleh wat lawa punyer~ Si Izzuddin tu kena wat buletin. Aku pon tataw la ape yang dye dah buat skrg. Papehal gud luck for the crews. Kita bantai habis tahun ni punya majalah!!! Dah, malas nak merepek dah. Out. Salam 


Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

0 talkatives:

Post a Comment