11 June 2009

Alumni SAMSMEL 2009



Quite bored lah this nite~ Ramai yang x on9. haha tape tape, mesti sume penat. Ye la, tadi kitorang ader buat reunion. Ni yang nak start story nieh. Alkisah, Kelab Alumni SAMSMeL telah menganjurkan Reunion [apahal skema sangat nie? ] kat Taman Botani, Putrajaya. Actually, ustaz da plan wat 2 hari 1 malam kat Teratak Hijjaz, Desa Putra. Grand sket ; gathering pon leh lama2. But semua ni dah takdir Allah. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan. Rite~
 
RM15 telah dikenakan kpd setiap org [alah, tu pun yuran tahunan la] Stat program kul 10.30 pg - after berjam2 menunggu budak2 yang ntah datang, ntah tidak, kitorang dibawa melawat sekitar Taman Botani dgn menaiki TREM; alah yang kaler kuning tue. Lepas da jalan, ade meeting sket dgn ustaz. AJK baru every school dilantik. Then makan.


After program tue, aku ajak derang gi Alamanda. Round2. Si Mye beli Rooftop Rant; Hlovate's novel. I'll borrow it later. She wanna borrow TUNAS. haha vice versa. Then, Tka ajak aku tgk wayang. Usha tiket, murah RM7! Pegi la tgk Jangan Pandang Belakang Congkak~ Seriously,klakaaaaaa giler! Tak rugi la tgk. Aku kat Alamanda ni pon, jalan2 saje. Ape, window shopping? haha Dwet x banyak laaa.

 REUNION; zida-tika-wawa-mye-madya-nekmah-syaza-izyan-moon-tima-hasanah-niena-piepa-shera-dyana-raudhah-sue-aen-khalies-tqa-khairun ; 11 JUN 2009

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

3 comments:

  1. zida!!!!!!!!
    terlalu obvious lahh!

    ReplyDelete
  2. nisa fi dinul islamJune 12, 2009 at 7:40 PM

    at last!!you're the first update blog about our gathering..ternanti-nanti jugak bile yg lain nk update blog diaorg??anyway,seronok nampak gi alamanda..pukul bape balik?

    ReplyDelete
  3. nisa
    erm. sape ye ni??haha alamanda,kitorg balek dlm kul 5.30 cam2 la. my parents amek. best gak reunion,leh jumpe korg2 ni.

    mye.
    elelee.taw la ade muka dye
    =P

    ReplyDelete