03 June 2009

Alamanda Jamming



currently mood ;
Gratefully, paperwork is fini
shed !


Pegh~ finally i got finished the paperwork - the coming soon birthday party kat hostel - 'Gouter d'Anniversaire de Foyer' that's the party's name. I just searching it. Quite funny. Agak2 macam mane la si Fandi tue nak sebut nanti Ala, aku ni kalo nak wat program, name mesti hoho. Aku jahat~UP sket ; baru gempak beb! 

Majlis ni julung kalinya bakal diadakan kat asrama. ish~x sabo plak nak menunggunye. Majlis aku! Majlis aku! hakikatnya majlis tue celebrate whose birthday dye just from January until June! Hanya itu! Owh. Sedih dah. Masa meeting dengan Pojan, Sopy & AJK beliau, derang decide itu saje! Adeh~


Alkisah di sini bukanlah mahu bercerita pasal ini, tapi yesterday! oh, that night was awesome umi abah ajak jamming kat Alamanda, Putrajaya. Eh, xde la jamming, umi ade keje. Haha. After maghrib je terus pegi. Aku ikut pun sebab dah bushan sangat. Sampai2 je, kitorang terus serbu MPH. Aku nak beli hadiah utk tcher Sue, nak minx ampun. Derang beli novel. hak3. Abah belanja, RM54 sunthing. Then, sampai dgn GSC, budak2 kecik ni nak tgk Monster vs Alien. Skali naek harga bai~ x jdik la. Aku ajak la diorang maen token. haha. Tunggu umi lame sangat. Aku da la x bwk duit banyak~Lepas da balik, umi bawak gi makan tengah malam. ho~aku melantak 2 pinggan char keuh teow. Sedap!! Murah plak tu RM30 je makan+minum. Sampai umah, solat, tdo.

babai. itu saje. haha. borink.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

3 comments:

  1. muka adik-beradik ko copy paste je kan

    sama belaka :P

    ReplyDelete
  2. Salam..cunmel adek2 ko zida...tembam2 belaka..mcm ko..muke sedibik cam ko..T_T

    ReplyDelete
  3. hoho.
    name pown siblings~
    sume nye kuat makan!
    haha

    ReplyDelete