19 April 2009

David Archuleta - Arghh..

Rupa2nya ramai yang ternanti2kan entry baru dari aku [heh~pasan femes doe] aku bukan tamaw wat, tapi malas doe petang tadi tapi atas permintaan ramai, malam ni aku akan stat typing balek. Beberapa minit yang lalu, aku da berjaya mendownload theme BUNKFACE utk nfon aku. Maen searching je. 

Bapak chomel muka2 mereka ini. Take a look ;
 



Cakap pasal COMEL ni, aku terjumpa blog news about David Archuleta datang Malaysia last week PS. sori, I dok hostel. so, banyak benda I lambat tau. Thanks to sultan muzaffar atas gambar2 abang David aku yang minat giler nih!




tengok la gamba die pakai baju melayu. damn u cute !

Argh..DAVID ARCHULETA sangat comel adush~dah la, aku nak cte benda laen pulak ha, hari ni aku ternampak kat MS Izudin Shah about Fiver Tees - design by Naqib quite smart lah. Meh aku bagi korang usha, kot2 ta tgk lagi.

klik la kalo nak tengok besar lagi

To SAMTH 09's Fiver, sebar2kan kat korang punya member. Kalo agak2 ramai, nanti kitorang wat tempahan. Insya-allah, harga boleh dapat murah. Design atas tu just for boys tapi kalo girls nak jugak, nanti kitorang wat long sleeve punya. Boleh jumpa Zida [5 Firdaus], Naqib @ Izudin [5 Naim] or Sarah [5 Ma'wa] kalo nak tanya pape , oke ?


Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

10 comments:

  1. hak3....
    alaaa...
    aku xkesah pon david nie chomel ker x... ( jeles sket) hu3...
    asalkan sore die sedap ddgar....
    wallaweii...
    dibuai mimpi aku...
    agypon byte2 lagu die ade makne yg mendalam sgt...
    klo melodi die xsedap pon aku ske nan lyric die... hak3...

    t-shirt tue agak smart ar...
    ayt sape ar nie...
    hi3..
    aku pon dah lame usha mende tue...
    tp mcm ade kurg sumthin...
    hak3..
    but i like it 2 be simple n sweet....

    ReplyDelete
  2. haha. akhirnya budak ini komen jugak
    ;DD

    erm.
    papehal die ttap comel,
    btw, lagu die pon best,
    lg2 crush!
    haha

    erm,
    komen la psl tees tu.
    nnt aku bgtaw naqib.
    or ko tros je bgtaw die..
    aku kalo leh nak gak baju tu
    aspuri wat bju kurung..
    xde name2 form5 tu..
    huhu~

    ReplyDelete
  3. weh..
    klu na tempah t-shirt cmaner??
    aq na jugak!
    long sleeve punyerr..
    haha :P

    ReplyDelete
  4. yana,
    kalo ko nak,ko diskas dgn mmbe2 klass ko or geng2 ko tu la kan.
    kalo ramai, nnt aku soh naqib buat long sleeve pny.
    ko sebar2 kan la ye
    ;DD

    ReplyDelete
  5. ok²..
    nnti aq sebar-sebarkan eyh!
    dpt reward ta ??
    haha :P

    ReplyDelete
  6. reward??
    haha..
    tue kena tnya naqib..
    ;DD
    mgkin ade kot..

    ReplyDelete
  7. huh...
    argh... david archuleta!!!
    seyes minat die!
    cmel la die pkai bju mlayu....

    ReplyDelete
  8. wahh..femes nyer ak...pesal tetibe name ak wuju kat blog ko..wahlawei..lol..(bangga disudut atie..lol)

    ReplyDelete