24 April 2009

Long Time No Trip ; Book Fair 2009

salam. Just nak share cerita-ceriti terbaru. erm~baru2 ni Kelab SPBT & Exco Pendidikan dan Informasi Asrama ada buat trip sambil belajar. Saje je aku join sekaki. Asyik study je~lagi pun nak beli buku kan, kena la ikut. 

Kelab SPBT 
hmm~satu2nya kelab yang pernah aku jadi pengerusi. naib pengerusi pulak Acap. klaka doe. Kitorang pegi hari Khamis [23 Apr] pkul 8 pagi dari skul, smpai sane kul 9.15. Banyak gile skul yang buat trip hari ni-SAMBBST, SAMTAK, SAMBEST, Victorian dan segala macam teknik la yang datang. Masa ni la aku jumpa Pian, Ayie, Amir nta sape2 nta lagi. Pukul 11.30 je da peno gilerr! petang tue gi Muzium Kesenian Islam plak. saje je ;) abang kat muzium tu bodo2 je otak die doe. Klaka, so xde la boring sangat.
   
Exco Pendidikan & Informasi Asrama Ni lagi gempak! Kuar reramai dgn budak2 hostel. Gila syok~ Aspuri naek bas persiaran, aspura naek bas sekola je. sian depa doe hehe memula pegi PWTC, then baru pegi Planetarium. Hari ni lagi ramai dari Khamis lepas. al-maklum cuti kan? Aku x bape nak borong la hari ni coz nak budjet sket. Aku beli buku rujukan, buku latihan dgn komik Gempak [sebab aku nak paperbag dye! Chumel sunggo!]  
 
Tadi aku merayau dgn Rasyid, Diyana & Adah. ada ke patut, tgh jejalan tu si Adah boleh hilang? Kompius btol. at last, dyana gi wat announcement dengan harapan die bleh dgr. sungguh FAMOUS nama SAMT HISAMUDDIN KG. JAWA mase itu. Time tu gak la aku terserempak dgn 'Mer' dak KISAS tue.hehe Petak, Cikgu Khaty, Hazirah (K), & sape ntah lagi 2 orang bdak SAMSMEL tue pon ade gak. kat Planetarium xde pape yg besh un. just tyme tayangan 'short story' la yg paling best bagi aku. lagipun mmg aku x pena pegi sane. so, agak batak sket la. comel je show die tuh!
 
PIXTASSS
BUH-BAI ;)

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

7 comments:

  1. mak aih.. jalan2 nmpak.
    ahahh
    bukan nak ajak aku doeh..
    huhuh
    :'(
    bile nak kuar lg sesama??

    ReplyDelete
  2. meh la dtg hisamuddin..
    opsss.
    name da tuka.
    samt sultan hisamuddin
    ;))

    ain,huhuu

    ReplyDelete
  3. meh la dtg hisamuddin..
    opsss.
    name da tuka.
    samt sultan hisamuddin
    ;))

    ain,huhuu

    ReplyDelete
  4. hak3...
    best gler ar pegi jlan2...
    aku dah lame x jln2 nan kwn reramai...
    asyik sorg or berdue jerk...
    hu3...
    wei...
    citer ar beg ko tetgg kat skola...
    aku nk bgi evil laugh sket...
    hak3...
    jgn mara....

    ReplyDelete
  5. okeh.. sat g aku buat entri baru,k?

    ReplyDelete
  6. aku kua samth baru nak tukar name

    ReplyDelete