03 January 2009

Last Day at Home

Sebelum aku menjejakkan kaki ke bumi Hisamuddin yang sangat aku sayangi rindui, aku nak berceloteh sedikit perkara buat korang semua [post hari ni aku nak skema sikit] Pesanan ini bukan buat korang je, tapi kira azam buat aku.

  • Jangan asyik on9.
  • Jangan asyik makan, makan, makan  
  • Jangan asyik SMS, maen npon 
  • Jangan asyik berangan tak tentu pasal  
  • Jangan sibuk dgn keje2 berjawatan kat skul  
  • Study smart oke? tahun ni dah nak SPM  
  • Nak jadi best student kalo leh nak kalahkan Naqib  
  • Tak nak tinggal solat astaghfirullah~  
  • Tak nak bising2 dalam klass  
  • Jadi BUDAK BAEK  

Ni je lah kot. Jumpe lagi 3 minggu dari skrang.. Esok pagi2 lagi aku dah kene ade kat skul. adeh~ Babai Semua.. 
 
Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

2 comments: