27 November 2008

Reunion - SERI ABIM

damn, i really miss u guys! ah,betapa gumbira hati ini pabila bertemu with my very missing friends! haha today, we, ex-ABIMian - err,it looks like 6AB's la - have such a wondering reunion at Sarah's home. Thanks to Sarah!  

I arrived there with Abel [my BFF - uh,girl okey?] at 12.55 pm, disambut oleh Suai, Maryam, Tini, Fatin and Sarah of course. What surprising me, Tini bit cute lol. She's different from four years ago. yeah, nama pon four years ago! She looks more matured, not child-looking anymore but still childish! Still bising, still loves 'the COMELlian', still cute.

This reunion was venued at Sarah's home, at Staff Quarters of Uniten, Bangi, starting from 1 pm. Kitorang punya lama tunggu boys,hopefully one of them come early [iyelah, boleh tolong wat BBQ] Lucky, Iqbal comes. Die lah yang tolong mengipas bara api dari pukul 1 until 2 pm [xde lah camni, selang seli lah] but after that Abel takes his place. Me? Just be the babbler platter 
  
Iqbal, kipas-susah-mati kami! 
 pembantu tidak yang setia 

I think the food is served as pot-luck, why not? Together gathering, bawak la makanan sendiri kan? Abel, she's reserved the delicious Chocolate Cake from her teacher - RM17. Suai, she brought 2 box - not box la - of variation chocolate! So sweet. Her mom make it herself. yeah, I know her mom, she's a hardworking woman, great in tailoring [like my mom ] and love to learn something new.

ok, continue about my our reunion. After eating, we talk a lot. haha just sharing our best stories - four years not 'face-to-face' rite? kitorang cerita-cerita about school, studies, friends and mengimbau kembali saat bergumbira masa standard Six dulu 
 
chocolate mak suaidah
 
riang ria budak ribena


After that, we decided to jalan-jalan sekitar rumah Sarah, apa lagi, amek gamba beramai-ramai lah! Dari rumah, playground, jalan raya sampai la ke tasik tepi masjid UNITEN! Gile jaoh jalan. Tengok je lah gambar kanak-kanak ini
muka-muka ceria dah lama x maen !

variation type of shoes - red is mine ;DD 

that's all for now.

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

21 November 2008

Add Math ; Easy or Not ?

I’m a tired girl now, who just finished doing the knottiest subject for me. haha Additional Mathematic. Fuh! I know I’m not ok in this subject, but I also want and have desire to be like them; Abel, Naqib, Ihsan, Arif, Sarah and others that always gotta highest mark and never fail. 

ya ya I know. People always said - success comes after failure. I've heard a story about a man - Thomas Edison - the bulb creator, almost thousand times he failed! What an earnest! and at last, he got what he want.


Kak Long with her parents
 
I know I’ve to increase my effort [betul ke ayat nih?] haha umi really want me to be like Kak Long Aini. now she’s work in Ireland as a doctor. Kaya da sekarang! 2 of her siblings - Kak Ayu & Kamil - still study. Kak Ayu also in Ireland now, taking MEDIC and Kamil too even kat UKM. Wah! Pak Dang's children, hampir semua berjaya menjadi doktor. 

Their happy family

Kak Ayu & Kak Long in London - melancong after raya!

Erm, I just finished study about Function – not really finished la [inverse function x sentuh lagi] itu je dah memeningkan kepala otak aku nih. its ok, slow make me more understood. From the exercise, I’ve got some conclusion.
  1. Don't be too hurriedly when doing exercise
  2. Look the question carefully
  3. Use the bigger and clean spaces when calculate. kepala bisa pening dong!
  4. Rest after ten minutes!
Abel said, if we want to be good in Add Math, do a lot of exercise. Buy SPM book or buku yang setaraf dengannya. Once we do exersice, do it more and more. paling banyak pon 5 latihan la sehari. macam aku ni ok x?


Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

20 November 2008

Exam, Kem dan Cuti [pt 2]


Ok. Just come in to part 2. haha aku ni maen part2 la pulak. stop, I just wanna continue my ceritera cinta . Oppss...not love la but a story about exam. aku balik je kem, esoknya sekolah. pergh! how miss them to me! haha I miss them a lot to, bahkan not just them but my very bestest class of course! [Zida, just say that you miss him! ] ish. cukop. take a look this! 


My Add Math result ..
 
What a worst! I never fail in whole my life! wa.... but i dun really care lah. what i know, dalam 3 ke 5 orang je yang lulus. others, fail! haha. good, ade geng. most higher in form4, Naqib lah, 90% in my class, Arif 70% tu pun lepas mintak la [naqib, arep, sorry ya if the information i got is wrong] Ihsan, 58% aduh~dua orang kawan baek ini! How you two study ha? 

Result yang agak ok setakat ini
 
Alhamdulillah, others result okey la but not full yet. ours exam baru je habis a week before holiday. so,if we wanna know our result, we've to come to school this December. Ok what. boleh gathering dengan member. haha. damn I really misz them soo much! This holiday quite bored lah. I always doing bad habit. My activities almost everyday ;
  1. Online
  2. Short Message Service
  3. Radio [ it's all about the MUSIC !]
  4. Camera - taking the damn and fool picture
  5. Reading novel
  6. Eat - eat - eat
Ahh.. next year sure i'm looking like a balloon! haha. uh,damn. There's a lot of reunion - not really lot la - sek. ren & sek. men - next week. I just thinking about my wearing in that day. nak pakai ape? Baju x lawa lah. Okey, stop right here.


novel yang agak kurang menarik mulanya 

 
dah baca ye! 

 doraemon & conan pon best!

 

Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali

18 November 2008

Exam, Kem dan Cuti [pt 1]

 
Wah! Sungguh lama ku x menjejakkan tangan di atas keyboard komputer ini, al-maklumlah ada laptop sejak dua menjak nih [err, rasanya dah lama] whatever.. rasanya yang dah lama x blogging. uh, cuti baru je start - oh x - budak2 form 3+4 dah lama cuti! 

aku, sebagai seorang MPA yang berkaliber amanah, kenelah x cuti awal. papepon, lepak dengan MPA yang laen memang besh! Kitorang sempat je main..Main air, main belon, main gelung, lompat2,nyanyi2 best giler lah! Tu sume berlaku lepas aku balik kem. aku rasa kem tu betul2 bagi kesan kat aku. mungkin.. dulu aku mane berani cakap depan orang, sekarang.. boleh lah. [even depan form1+2] 


04-08 November 2008
tarikh ni aku akan ingat sampai bebila.. Ecah a.k.a Umi [KU lah] cabut nama aku, dapat la pegi Kem Bina Negara, Meru, Klang. memang best! tapi xde gambar kenangan lah, kat sana xleh bawak kamera. huhu 

First day
It almost the worst day for me, Mardhiah, Shera, Sue, Ina and all of SMK Telok Dato's student. u noe what? We all wore track suit - yeah, camping rite? mestilah pakai baju sukan. but one hour later, pakcik tua pegawai tu baru cakap, marah lagi, 
"hey,you all, kenapa tak pakai baju sekolah? awal-awal lagi dah buat hal! tau tak ni kem bina negara. kem ni formal. siapa yang tak ada baju sekolah, sila balik!".  
why others pegawai not tell us about this? I swear that my school do not say anything about this! and what more exasperate, our boys, Murni, Izza and Ainatul wore the uniform! argh.. that nite, we - un-uniform competitor - just wore 'baju kurung' [girls] and track [boys] shy? ya. we're very ashamed! Lucky that nite's activity just a simple slot. 

Second day
That early morning, we all have to listen to 2 bores of ‘ceramah’ almost for four hours! damn, first ceramah about Malaysia’s History [i hate history lol] second ceramah about the leaders – yeah, we are prefect and becoming-prefect. tahan je lah ngantuk tu. Lucky, azwan ada, baik jugak die. Share chewing gum. we've to wear uniform. 

alhamdulillah, we got the uniform yesterday evening. after zohor, we have to make flag, motto and our cheers. then, that night is the most best night! after all group diserahkan pada fasi memasing, barulah free cloth.

malam ni la baru aku start kenal mmbe2. before this, nak cakap un susah. Yeah, we all dah diberi fasi. Our fasi – abang mawi – best gile! Aku, yang x pernah knal Azwan tu, jadi cam kamceng lak. dak teknik lagi best, "Diorang tu kaple ke?" haha. tapi Azwan ramai sgt admire - rambut langsir die tu lah - nsem la konon!

Third day 
The whole day we doing LDK. From morning to evening, we play and got something new.
  • LDK 3 – calculate our expenses. woah almost million
  • LDK 4 – Rumah – masing2 lukis mengikut keperluan rumah Pokok kelapa ajaib – sorang ketua akan jerit dari jaoh, yg lain kene lukis, lawan 2 group Beruk robot – macam radio rosak, tp ni kene berlakon Pembunuhan orang kg – ala, pembunuh,doctor spy tu lah
  • LDK 5 – we create our own island with budjet - one hundren billion $$ ish.debat2 sampai gado dgn kump 5
That evening, for the first time for me, turun menara yang tinggi guna tali. forgotlah what its name. macam2 stail ada. ada yang takut, cuak, biasa, x moh turun, yang paling best tersepit! Night, kitorang main saham. This game absolutely crazy! Damn, we play with other groups sampai gaduh2 jugak. Kump 5 lagi. adush.

Forth day  
LDK again.
  • LDK 7 – maen2; kerusi, tolak2, byk la tataw nama.
  • LDK 8 – pilih lagu p ramlee. explorace. Ish gado lagi. Group 5 again!
  • LDK 9 – kitorg main game angkasawan. Kononnya bumi nak meletop. Ada yang jd askar yg lumpuh, doctor gile seks, org tua nyanyuk, ustazah pekak. haha masing2 kena selamatkan diri. Lawak gile. Blue! Best!
Petang. flying fox!! Best gile Rugi btol xde gmba. Huhu

Malam. Kitorg main broken stone. Kitorang kene senyap2 tuka dgn kump lain. no voice, no talk, no teeth! Once talk, masuk jail. Sedih. Bila nak selamatkan mmbe kat jail tuh, baru terasa keakrabannya. Dah la tu malam last. Then, pnghulu suruh kitorang – girls, buat bulatan, jgn bg fasi masok; boys, buat tugu kibarkan bendera Malaysia. Patriotism spirit coming!! We all singing lagu ‘tanggal 31’. Sedih gile, malam last tu!

Last day,
KEMBARA! ala, jungle tracking. lagi best! we all lalu tempat Altantuya kena bunuh. uppss..aku ade terpk something pasal 'orang' itu, why die mati kat situ. uh, just ignore. After abes sume tu, kitorang ramai2 amek gambar kenangan. Tu je lah cte about kem. Bile nak balek tu, mmg sedihh. haha emo lak 
 
barang kenangan huhu~


Blog ini sedang dalam pembaikpulihan. Segala kesulitan amatlah dikesali